Produk
JOY minangka produsen profesional kanggo taman banyu kembung, tenda kembung lan airbag stunt wiwit taun 2001.
Produk utama kalebu slide banyu kembung, taman banyu ngambang, jeblugan tenda, olahraga kembung, airbag stunt, iklan kembung, lsp.
Waca liyane
Lampu Led Blow up Inflatable Igloo Dome Tenda Diameter 12 m

Lampu Led Blow up Inflatable Igloo Dome Tenda Diameter 12 m

Led Lighting Inflatable Igloo Dome Tarub 12 m Diameter
Raksasa Outdoor Clear Transparent Waca Liwat Inflatable Gelembung Dome Tarub

Raksasa Outdoor Clear Transparent Waca Liwat Inflatable Gelembung Dome Tarub

Raksasa Outdoor Clear Transparent Inflatable Crystal Gelembung Dome Tarub
Best Inflatable Landing Airbag Ramp Pad kanggo sloped Bikeparks Snowpark

Best Inflatable Landing Airbag Ramp Pad kanggo sloped Bikeparks Snowpark

Inflatable Landing Airbag Ramp Pad kanggo sloped Bikeparks Snowpark - Kualitas landing ramp inflatable paling apik kanthi fungsi alus lan kenceng sing bisa diatur. Aplikasi utama kanggo snowboarding, ski, BMX, MTB, Freefall lan taman trampolin.
Inflatable Air Bag Kanggo Papan Salju Extreme Ski Air Bag kanggo Ski Jumping Landing

Inflatable Air Bag Kanggo Papan Salju Extreme Ski Air Bag kanggo Ski Jumping Landing

Inflatable Air Bag Kanggo Papan Salju Extreme Ski Air Bag kanggo Ski Jumping Landing
Kustomisasi
Planning: Ngerti syarat lan keprihatinan pelanggan; Comfirm gaya, werna, ukuran, workmanship saka produk lan budget customer; Miturut syarat lan keprihatinan pelanggan, rembugan babagan arah utawa rancangan.
Solusi: Nggawe gambar 3 D gumantung saka kabutuhan pelanggan; Nemtokake solusi lan nambah; Gawe pesenan produksi kanthi cathetan khusus babagan solusi kasebut.
Manufaktur: Miturut urutan pabrikan kanggo nggambar lan nggawe; Tindakake jadwal produksi lan njupuk video sing gegandhengan kanggo konfirmasi pelanggan; Tes produk lan njupuk video sajrone tes.
Sawise Penjualan / Umpan Balik: Kirim video sing gegandhengan lan komunikasi karo pelanggan; Pangiriman; Pay bali ngunjungi kondisi nggunakake.
Kasus
Kabeh video iki dijupuk nalika kita nyoba produk kembung dening tim shooting kita, utawa saran customer kita lan dijupuk saka pemandangan. Utamane nggambarake wangun, struktur, kinerja, warna lan panggunaan produk kita. Dadi kondusif kanggo kita nambah ....
Waca liyane
Kasus1

Kasus1

kasus
Kasus 2

Kasus 2

kasus
Babagan awake dhewe
Guangzhou Joy Inflatable Limited minangka pabrik khusus ing taman banyu kembung, tenda kembung lan airbag stunt. Kita bisa menehi solusi khusus kanggo lokasi sampeyan. Iki bisa dadi kombinasi produk individu sing cocog karo paramèter, anggaran lan dimensi tartamtu. Kanthi pengalaman saka 10 taun kepungkur ing 50 negara, kita ngerti persiyapan sing cocog kanggo nyenengake lan operasi.
Produk kita akeh digunakake ing lapangan hiburan, pameran, petualangan, tantangan utama kanggo panggunaan njero ruangan lan ruangan, lan taman banyu, hiburan / kesenengan / olahraga / papan tujuan wisata lan liya-liyane. Kita ngerti, ing dalan ngarep, ana kesempatan lan tantangan, kompetisi lan kerjasama. Nanging kita yakin manawa kawruh lan teknologi anyar bakal dadi peran penting ing cara pangembangan lan inovasi sing terus-terusan,
kita mesthekake yen kita bisa nyedhiyani produk inflatable qualified lan banget, adhedhasar buruh experienced, mesin majeng lan sistem kontrol Manajemen kualitas ketat.
Hubungi Kita Entuk Desain Gratis
Khusus ing tenda kembung lan kustomisasi taman banyu ngambang. We nyedhiyani macem-macem adat kayata werna, ukuran, gaya, desain tampilan, workmanship, printing, etc. Kanthi SGS, CE, UL lan sertifikasi profesional liyane kanggo bahan lan produk.
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa

Kirimake priksaan sampeyan