Produktet
JOY është prodhues profesionist i parkut ujor të fryrë, tendave që fryhen dhe airbag-it marifet që nga viti 2001.
Produktet kryesore përfshijnë rrëshqitës me ujë të fryrë, park ujor lundrues, tendë në erë, sporte me fryrje, airbag marifet, reklama me fryrje, etj.
LEXO MË SHUMË
Tendë feste me fryrje në oborrin e shtëpisë për ekspozitë në natyrë me LED

Tendë feste me fryrje në oborrin e shtëpisë për ekspozitë në natyrë me LED

Tendë festash me fryrje në oborrin e shtëpisë për ekspozitë në natyrë me LED - Shitet tenda më e mirë e igloos në erë
Shitet tenda e madhe e punes me fryrje per riparim automjetesh bresheri

Shitet tenda e madhe e punes me fryrje per riparim automjetesh bresheri

Tenda e madhe e punes me fryrje per riparim automjeti bresheri - Shitet xhade per fryrje
Shtëpia më e mirë me tendë kampeje kubike me fryrje për festë

Shtëpia më e mirë me tendë kampeje kubike me fryrje për festë

Shitet Shtepi me tende kampingu me kube me fryrje me te mire per Shitje. Të gjitha tendat tona për fryrje hermetike janë bërë me makinë saldimi shumëfunksionale me temperaturë të lartë, e cila është e nevojshme dhe efikase për inflatoret masive hermetike. Bazuar në dizajnin tonë të përsosur, ne mund t'i mbyllim në mënyrë të përsosur të gjitha pjesët e materialit së bashku në çdo fryrje të arsyeshme dhe të bashkojmë me nxehtësi të gjitha fryrëset tona hermetike me standarde të cilësisë së lartë me efikasitet të lartë. Kjo tendë kubike e fryrë mund të funksionojë si një tendë kampi me fryrje, tendë feste me fryrje, etj., e përshtatshme për shumë lloje aktivitetesh në natyrë. Na kontaktoni për të personalizuar tendat që fryhen. https://www.joyinflatable.com
Shitet Tenda Igloo Fryrëse Disko Kupole me Dritë LED

Shitet Tenda Igloo Fryrëse Disko Kupole me Dritë LED

Tenda me kupolë të fryrë Disco me dritë LED - Shitet tendë igloo e fryrë me porosi
Përshtatje
Planifikimi: Njohja e kërkesave dhe shqetësimeve të klientit; Konfirmoni stilin, ngjyrën, madhësinë, mjeshtërinë e produkteve dhe buxhetin e klientit; Sipas kërkesave dhe shqetësimeve të klientit, diskutoni drejtimin ose draftin e fizibilitetit.
Zgjidhja: Bëni vizatimet 3D të varen nga kërkesat e klientit; Përcaktoni zgjidhjen dhe përmirësoni; Krijoni një urdhër prodhimi me shënim të veçantë për zgjidhjen.
Prodhimi: Sipas urdhrit të prodhimit për të nxjerrë vizatimin dhe prodhimin; Ndiqni orarin e prodhimit dhe merrni videot përkatëse për konfirmimin e klientëve; Testoni produktin dhe bëni videon gjatë testimit.
Pas shitjes / Feedback: Dërgoni video të lidhura dhe komunikoni me klientët; Dorëzimi; Bëni një vizitë kthimi kushtin e përdorimit.
Rast
Të gjitha këto video janë xhiruar kur testojmë produktet e fryra nga ekipi ynë i xhirimit, ose reagimet e klientëve tanë dhe janë xhiruar nga vendi i ngjarjes. Kryesisht pasqyron formën, strukturën, performancën, ngjyrën dhe përdorimin e produkteve tona. Në këtë mënyrë është e favorshme për ne për të përmirësuar ....
LEXO MË SHUMË
Rasti 1

Rasti 1

rast
Rasti 2

Rasti 2

rast
Rreth Nesh
Guangzhou Joy Inflatable Limited është një fabrikë e specializuar në parkun ujor me fryrje, tenda me fryrje dhe airbag marifet. Ne mund t'ju ofrojmë një zgjidhje të personalizuar për vendndodhjen tuaj. Ky mund të jetë një kombinim produkti individual që ju përshtatet parametrave, buxhetit dhe dimensioneve specifike. Me përvojën tonë nga 10 vitet e fundit në 50 vende, ne e dimë se cilat konfigurime kanë kuptim për sa i përket argëtimit dhe funksionimit.
Produktet tona përdoren gjerësisht në fusha argëtimi, ekspozita, aventura, sfida përfundimtare për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm, parqe ujore etj, argëtim/kënaqësi/sport / destinacion turistik e kështu me radhë. Ne e dimë, në rrugën përpara, ka mundësi dhe sfida, gara dhe bashkëpunime. Por ne besojmë se njohuritë dhe teknologjitë e reja do të luajnë një rol të rëndësishëm në rrugën e zhvillimit dhe inovacionit të vazhdueshëm.
ne sigurohemi që mund të ofrojmë produkte të kualifikuara dhe të shkëlqyera për fryrje, bazuar në punëtorët tanë me përvojë, makinat e avancuara dhe sistemin e rreptë të kontrollit të menaxhimit të cilësisë.
Na kontaktoni Merrni dizajnin falas
Specializuar në tendat e fryra dhe përshtatjen e parkut ujor lundrues. Ne ofrojmë porosi të ndryshme si ngjyra, madhësia, stili, dizajni i pamjes, mjeshtëria, printimi, etj. Me SGS, CE, UL dhe certifikata të tjera profesionale për materiale dhe produkte.
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip

Dërgoni kërkesën tuaj