Produk
JOY mangrupikeun produsén profésional pikeun taman cai inflatable, tenda inflatable sareng airbag stunt saprak 2001.
Produk utama kalebet slide cai inflatable, taman cai ngambang, niup tenda, olahraga inflatable, airbag stunt, iklan inflatable, jsb.
MACA DEUI
Dipingpin cahaya niup up Inflatable Igloo Dome Tenda 12 m diaméterna

Dipingpin cahaya niup up Inflatable Igloo Dome Tenda 12 m diaméterna

Dipingpin cahaya Inflatable Igloo Kubah Tenda 12 m diaméterna
Giant Outdoor Jelas Transparan Ningali Ngaliwatan Inflatable Gelembung Kubah Tenda

Giant Outdoor Jelas Transparan Ningali Ngaliwatan Inflatable Gelembung Kubah Tenda

Giant ker Jelas Transparan Inflatable Kristal Gelembung Kubah Tenda
Pangalusna Inflatable Landing Airbag Ramp Pad pikeun sloped Bikeparks Snowpark

Pangalusna Inflatable Landing Airbag Ramp Pad pikeun sloped Bikeparks Snowpark

Inflatable badarat Airbag tanjakan Pad pikeun sloped Bikeparks Snowpark - kualitas Best inflatable badarat tanjakan jeung softness adjustable sarta fungsi firmness. Aplikasi utama pikeun snowboarding, ski, BMX, MTB, Freefall sareng taman trampolin.
Inflatable Air Kantong Pikeun Salju Board ekstrim ski Kantong hawa pikeun Ski Jumping badarat

Inflatable Air Kantong Pikeun Salju Board ekstrim ski Kantong hawa pikeun Ski Jumping badarat

Inflatable Air Kantong Pikeun Salju Board ekstrim ski Kantong hawa pikeun Ski Jumping badarat
Kustomisasi
Perencanaan: Ngenalkeun syarat palanggan sareng masalah; Comfirm gaya, warna, ukuran, workmanship sahiji produk jeung anggaran customer urang; Nurutkeun sarat jeung masalah customer urang, ngabahas arah feasibility atawa draf.
Solusi: Jieun gambar 3 D gumantung kana sarat customer urang; Nangtukeun solusi sareng ningkatkeun; Ngahasilkeun pesenan produksi kalayan catetan khusus ngeunaan solusi.
Manufaktur: Numutkeun urutan pabrik ngagambar gambar na pabrik; Turutan jadwal produksi sareng nyandak pidéo anu aya hubunganana pikeun mastikeun palanggan; Nguji produk sareng nyandak pidéo salami tés.
Saatos Penjualan / Eupan Balik: Kirim pidéo anu aya hubunganana sareng komunikasi sareng palanggan; Pangiriman; Mayar kunjungan balik kaayaan pamakéan.
Kasus
Sadaya video ieu ditémbak nalika urang nguji produk kembung ku tim shooting urang, atanapi eupan balik palanggan urang sareng ditémbak tina adegan. Utamana ngagambarkeun bentuk, struktur, kinerja, warna jeung pamakéan produk urang. Ku kituna éta kondusif pikeun urang pikeun ngaronjatkeun....
MACA DEUI
Kasus1

Kasus1

kasus
Kasus 2

Kasus 2

kasus
Tentang Kami
Guangzhou Joy Inflatable Limited mangrupikeun pabrik anu khusus dina taman cai inflatable, tenda inflatable sareng airbag stunt. Kami tiasa nawiskeun anjeun solusi anu disesuaikan pikeun lokasi anjeun. Ieu bisa mangrupa kombinasi produk individu nu fits Anjeun parameter husus, anggaran jeung dimensi. Kalayan pangalaman urang ti 10 taun katukang di 50 nagara, urang terang setélan mana anu masuk akal dina hal senang sareng operasi.
Produk urang loba dipaké dina widang hiburan, paméran, petualangan, tantangan pamungkas pikeun pamakéan indoor na outdoor, sarta taman cai jsb, hiburan / pelesir / olahraga / tempat tujuan wisata jeung saterusna. Kami terang, dina jalan payun, aya kasempetan sareng tantangan, kompetisi sareng kerjasama. Tapi kami yakin yén pangaweruh anyar jeung téhnologi bakal meta peran penting dina jalan terus ngembangkeun sarta inovasi,
urang mastikeun yén urang bisa nyadiakeun produk inflatable mumpuni sarta unggulan, dumasar kana pagawe ngalaman urang, mesin canggih tur sistem kontrol manajemen kualitas ketat.
Taros Kami Kéngingkeun Desain Gratis
Spésialisasi dina tenda inflatable sareng kustomisasi taman cai ngambang. Urang nyadiakeun rupa custom kayaning warna, ukuran, gaya, desain penampilan, workmanship, percetakan, jsb Jeung SGS, CE, UL jeung sertifikasi profésional séjén pikeun bahan jeung produk.
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese

Kirim panalungtikan anjeun